divendres, 30 de març del 2012

xusma

Em costava de creure que la mateixa gent que protesta contra les retallades i que volen un futur millor i més just cremin contenidors... 
És per això que volia veure el final de la mani de primera mà i no el què diuen als mitjans...
Efectivament els vàndals, ( ja ho facin per voluntat pròpia o per què algú els ha convençut...) son gent amb poc cervell i amb molta adrenalina.
També son covards (n'hi havia uns cridant a una furgó dels municipals: "hijos de puta"... però deu segons més tard en tenien quatre al costat d'ells i llavors no els hi van dir res..)
Igual podrien estar cridant o trencant aparadors del McDonald després d'un partit de futbol. Son gent violent que volen figurar, i demostrar al públic que mascles que son. 
Son pobres mentals que tenen la impressió que fent això son protagonistes d'alguna cosa, en realitat només son uns inconscients i uns inútils. 
És una llàstima que tants cops quan hi ha una reivindicació legítima, aquesta gent desvirtuïn l'acció amb les seves actituds primàries i que a sobre consti testimoni a la premsa.
I una de les coses que més m'empipa és que es tapin la cara. Tapar-se la cara és de covards. És igual qui se la tapi, ja siguin polis, etarres o violents "crema-contenidors". Si son tant mascles com sembla que ensenyin la cara i encaixin les conseqüències, però no. Només son hienes cridaneres i estúpides.

4 comentaris:

el paseante ha dit...

Sovint penso en els seus pares, en què deuen pensar dels seus fills i si se senten en part responsables de la seva mala educació.

fra miquel ha dit...

N'hi ha alguns que ja els coneixen de fa temps, a comissaria. No entenc com és que una i una altra vegada tornen a trencar i cremar.
Ja ho has dit, són estúpids. Els estúpids fan mal als demés i a ells mateixos. El balanç de les seves accions sempre és negatiu per a ells i per a la societat. Però no ho saben... A més, els estúpids tampoc saben que ho són.
A la propera mani vigila! No prenguessis mal ;o)
petó


PS: Continues tenint problemes per entrar als meus blogs? La Mari-Pi-R també, i no sé què dimonis pot passar!

Elfreelang ha dit...

El senyor Puig diu que saben qui són...doncs es veu que ja els va bé...no entenc perquè han hagut de cremar un café d'aquells staburk ...i els pobres que s'han quedat sense feina...són uns ximples i potser estan incitats o pagats pel algú a qui interessa tot plegat!

parèntesi ha dit...

N'estic segura elfreelang.
Som molts els que estem descontents i no cremem res ni tenim cap intenció de cremar...Som tants que fem por.